Over BL@DE…

Hallo, mijn naam is BL@DE,  dit Blog zal is voornamelijk gericht op artikelen die je aan het denken zetten en handvatten probeert aan te reiken die een ander licht op wereldse zaken zal doen schijnen, zaken waarvan velen het bestaan niet van weten….

WELKOM…

 

Advertenties

Een Reactie op “Over BL@DE…

 1. Ik chat meestal middels commentaren.

  En stel het op prijs dat mijn woorden vastgelegd worden voor een groter publiek.
  Er wordt inderdaad gehackt door geheime diensten, maar aanvallen worden meestal gedaan door goedgelovige ongeïnformeerde professionals. MAW, versleuteling is mooi, maar als er geen getuigen zijn van een gesprek, waar is dan de veiligheid?

  Om mijn mening te geven over deze website, zeldzaam goed design hier, want witte achtergrond met zwarte letters maakt de meeste teksten onleesbaar. Dit design zou de standaard moeten zijn, dat men dit juist niet doet op de meerderheid van de websites is ofwel vanwege domheid, onverschilligheid, ofwel vanwege sabotage op de mogelijkheden van internet tot samenscholen op plekken als deze.

  Bij CATEGORIEËN zie ik allerlei dekmantels voor Katholieken, niet de Katholieken zelf. Veilig is dat wel, het kan de censuur op deze website wat verminderen, alleen, het is niet informatief maar desinformatief. Publiek dat zoekt naar achterliggende oorzaken van een of ander wordt er door afgeschrikt door de propaganda tegen onderzoek naar de oorzaken van misdaden door de Nederlandse politiek, geneeskunde en andere sectoren middels TV en propagandapamfletten die men kranten en tijdschriften noemt. Deze zijn propaganda, omdat agenda’s van Rome worden geïnstrueerd middels de media van de tijd voordat internet begon.

  In 2002 bouwde ik websites als deze, die werden dan neergehaald door Opus Dei en andere spionnen die ik tegenkwam in me dagelijks leven. In Nederland tenminste, in de VS was die censuur er direct via internet. De censuur op achterliggende informatie heeft niets te maken met de CATEGORIEËN die ik hier zie, dus op dit moment is dit blog alleen onvindbaar gemaakt in zoekmachines ter censuur, wat met de meeste blogs gebeurd. Dit blog zal vooral gecensureerd worden, als je informatie gaat geven over de omgeving waar je woont, zoals Unhived Mind werd neergehaald tijdens de London Riots, omdat de bouwer er van in London woont.

  Versleutelde chat op een blog dat onvindbaar is gemaakt op zoekmachines.

  Ik hoop dat je hiermee wat overzicht krijgt over het slagveld, commentaren plaatsen op andere websites is heden de beste manier om meer bezoekers te krijgen hier. Zo vond ik deze ook. Dit is sinds kort weer mogelijk, want ik ben enkele jaren, toen ik zelf blogde, overal op wordpress gebant geweest. Nu niet meer, geen idee waarom, maar elk blog dat men begint wordt onvindbaar gemaakt circa 2 maanden nadat men zo’n blog begon. Voorlopig lijkt me bloggen in commentaren voor u om bezoekers te werven effectiever. Ik heb ook al een van de artikels getweet, misschien dat je daar ook nog bezoekers van krijgt.

  De Katholieken zitten achter de wetenschappelijke en politieke samenzweringen.
  Verder niemand.
  Vrijmetselarij is een geïnfiltreerde vakbond, Bilderberg groep is opgezet door de Jezuïet Jozef Retinger, die de leiding heeft over Maltezer Ridders als Prins Bernhard. NWO is een Engelse vertaling van een Latijnse tekst op de Amerikaanse Dollar, Novus Ordo Seclorum(NOS), Latijn is de taal van het Vaticaan. Iedere seminarie student die in Rome gaat studeren, krijgt gedoceerd in Latijn. Symboliek wordt je mee overladen als je een papenmis bezoekt, het oog in een driehoek op de Amerikaanse Dollar is te vinden op de plafonds van de meeste Europese Kathedralen, daar al geschilderd voordat de Dollars bestonden.

  Nederland bevat heel wat meer Katholieken dan Vrijmetselaars.
  Als je niet begrijpt dat de Katholieken daar achter zitten, tsja, wat kan ik zeggen, het is zo simpel te bewijzen aan de hand van feiten, wat moet er allemaal nog meer herhaald. Misschien dan dat ik een schrikbarend ruime meerderheid zie van lieden als jij, die menen te informeren, maar niet begrijpen of liegen dat er andere zaken dan Katholieken achter zitten. Er is dus geen enkele reden voor mij om jou te vertrouwen, want je ontkent de Katholieke connectie door die te verzwijgen. Gelukkig heb je geen “zionisten” tussen je CATEGORIEËN, anders had ik niet eens de moeite genomen hier een commentaar te plaatsen.

  Wel bedankt voor je blog, als je motieven oprecht zijn.
  Bloggen is belangrijk, je artikel dat ik juist las over Stone Henge is erg belangrijk voor iedereen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s