De (aanstaande) Grootste Bankroof Aller Tijden; Daders… De Bankiers Zelf…

GEPUBLICEERD 28 MEI 2016

CyprusThiefEU-300x228

Hij komt eraan de grootste bankroof aller tijden, uitgevoerd door de bankiers zelf.. WTF ? Ja WTF… de bankiers in samenwerken met de politiek en staat gaan u een loer draaien. Alles is namelijk al heel erg lang failliet en aan “QE Quantitative Easing” (duur woord voor geld printen tot er geen inkt meer te krijgen is) wat ook niet meer helpt om de economie te stimuleren, komt een keer een einde.

Gratis geld;

Banken kregen laatste tijd gratis geld van Centrale banken om de middenstand te helpen hun zaakjes op orde te krijgen, vergeten werd dat de werkende burger geen geld meer wilde of kon besteden aan die zelfde middenstand omdat die geen gratis geld kregen. Het plan faalde jammerlijk, echter ook werden er triljarden in de beurs gestoken om maar goede cijfers te kunnen laten zien aan de burger en die te stimuleren om toch maar zoals Rutte zei “die nieuwe auto of die nieuwe woning te kopen.” Ook dit plan faalde, als je niks hebt, kan je niks uitgeven, simpele logica lijkt me.

Bail-In, Bail-Out;

Welnu in 2015 is daarom besloten dat alle landen een BAIL-IN in moesten stellen, tot en met de VS en alle andere landen hebben inmiddels op straffe van vervolging mochten ze niet meewerken, deze wetten aangenomen. Ik weet daar niks van hoor ik u denken, welnu ze hebben u het laten weten zie onderstaande artikelen en links, ook is er een PFD onderaan dit bericht van het IMF dat dit bevestigd. Geen BAIL-OUT dus maar een BAIL-IN. Wat is het verschil? Een BAIL-OUT wil zeggen dat de banken worden “hooggehouden”  zoals in 2008 het geval was door belasting geld te gebruiken van u en mij. Bij een BAIL-IN wordt degene die geld op de bank of beurs bezit “GECYPRUST”  zoals we enkele jaren geleden zagen in Cyprus, er kwam een noodwet en die maakte het mogelijk gewoon rekeningen te plunderen van mensen die fijn hadden gespaard. Het bedrag op u rekening is dus niet veilig, en u bent zonder het te weten een stille vennoot cq aandeelhouder van de bank, maar een die echter niet meedeelt in de winst van de bank, enkel in het verlies…

Probleem, reactie, oplossing;

Na deze bankroof door de bankiers zelf gaat u natuurlijk de straat op en schreeuwt  moord en brand dat er verandering moet komen. Helaas voor u en mij werken de Elite met het “probleem, reactie, oplossing” mechanisme en de oplossing waar u zo hard om gaat blèren is natuurlijk allang bedacht en ligt klaar op de schappen… DE RESET…

De reset;

Een RESET is in principe hetzelfde als een SUN-SET(H) en erna als de zon weer opkomt (RE of RA, betekend nl zon) bent u alles kwijt en begint er een nieuwe dag. Die nieuwe dag gaat met veel tumult geboren worden, want u bent pissig, kwaad, teleurgesteld enz. Contant geld zal in veel mindere mate beschikbaar zijn en lange wachtrijen voor de enkele pinautomaten die er nog zijn zijn het gevolg…

Massa Media;

De massa media zal u een beeld voorspiegelen dat het niet anders kon en dat het nodig was met een nieuwe schone lei (lees schuldopbouw) te beginnen. Uw woede ebt af want natuurlijk als u 24/7 bestookt wordt met staatspropaganda zakt de moed uw in de schoenen en gaat over tot u dagelijkse beslommeringen die u voor de bankenroof ook had. Uw voornemen om geen geld meer op de bank te hebben (want het zal U geen 2e keer gebeuren) zal jammerlijk falen aangezien met rap tempo zeg ca:2018 zowat helemaal geen contant geld meer zal zijn. Geldbriefjes van 500 zijn al uit de handel straks die van 200 en uiteindelijk niets meer of zeer minimaal.

Doel;

Eenmaal alles digitaal hoeft de printer niet meer aan, men tikt wat cijfers op een centrale bank pc in en hupsakee… geld in overvloed het spel is weer op de wagen, de banken hebben dan helemaal geen marge meer nodig die nu verplicht is van ene 2% contant in huis te hebben en daar is het allemaal om te doen.

Wanneer “dropt de bom” ?

Welnu dit kan morgen zijn of over een jaar, feit is dat u er rekening mee moet houden mocht u op de beurs actief zijn of geld op de bank hebben, dat u meer dan 50% kwijt gaat raken afhankelijk van het tekort van die bank. Het beste zou zijn een gedeelte om te zetten in goud of zilver.. houd rekening met een kleine tijdspanne waarin u dit nog kan doen. Het gaat gebeuren en is legaal gemaakt, misschien is er door de Elite al een datum geprikt. En voor niet wil luisteren geld zoals gewoonlijk..

Wie niet wil horen moet voelen..

Have nice day…. BL@DE

Hieronder de artikelen en de PDF van het IMF… en aanverwante zaken..in LINK vorm..

 

Goldcore waarschuwing: Bail-Ins Coming – EU Gives Countries Two Months To Adopt Rules

Telegraaf: Meer risico spaarders bij nieuwe bankencrisis

IMF PDF: From Bail-out to Bail-in: Mandatory Debt Restructuring of Systemic Financial Institutions

Test case Italie: De Europese Commissie verbood deze constructie daarom en dwong Italië in december vier kleine regionale banken te saneren via het ‘bail in’-systeem. Daarvan werden 12.500 Italiaanse kleine beleggers de dupe, onder wie veel gepensioneerden die hun hele vermogen in zeer riskante bankobligaties hadden gestoken. Zij raakten bij de bail-in al hun geld kwijt. Dat ook de ‘kleine man’ werd getroffen door een bail-inregel die eigenlijk voor professionele beleggers was bedoeld, leidde tot veel negatieve publiciteit in Italië.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s