AC/DC ,Heilige Drie-eenheid, Banken en U

In deze komende posten probeer ik uit de doeken te doen hoe men de energie die de mensheid opwekt, door de Elite misbruikt wordt om er zelf beter van te worden. Dit is een esoterische uitleg van het gebeuren. Raadzaam is deze posten met een ‘vrije geest’  te interpreteren, maar het is zoals het gezien wordt door occultisten (gnostici). Ze menen recht te kunnen ontlenen aan hun interpretatie van het ‘zo boven/zo beneden’  concept.

 


vat1

was11

Rome AC  (Vaticaan) en Washington DC

De plek waar Washington DC nu staat werd vroeger ook Rome genoemd. Dit landgoed was zo’n 400 hectare groot en de eigenaar was een Italiaan en noemde het dus Rome omdat het zijn lievelingsstad was, naast dat landgoed liep een smalle beek die Goose Creek hete maar werd al snel hernoemd naar Tiber Creek (na de The Tiber in Rome). Maar dat is niet alles de naam van de eigenaar was….. Francis Pope (Paus)… u voelt hem al aankomen, dezelfde naam als dus de huidige Paus, Pope Francis uit Rome. Dit landgoed (nu, Washington DC) werd aangekocht op 5 Juni 1663 door Francis Pope volgens de Washington Post uit Oktober 1883. De huidige Pope Francis is de eerste Paus die ooit een bezoek heeft gebracht aan Amerika.

Beide plaatsen hebben een Dome… het Witte huis in Washington DC en de AC Rome Witte huis. De schedel van een mens is een feite ook een “dome” (koepel) Maar er zijn nog meer overeenkomsten die zeer opmerkelijk zijn.

Het Witte huis in de Amerika staat op Capitol Hill en Het Vaticaan op de Campidoglio, or Capitoline Hill. Op de plek van het huidige Vaticaan stond in de oude Romeinse tijd de tempel van “Jupiter Optimus Maximus”

De Tempel van Jupiter Optimus Maximus (Latijn:Aedes Iovis Optimi Maximi Capitolina), Nederlands; de beste en grootste Jupiter, was de belangrijkste en een van de grootste tempels in het oude Rome.

De tempel was gebouwd op de Capitolijn en werd daarom ook wel Tempel van Jupiter Capitolinus genoemd. In de tempel waren drie aparte cellae: in de centrale cella werd Jupiter vereerd en aan weerszijden daarvan waren twee kleinere cellae voor zijn vrouw Juno en zijn dochter Minerva. Deze drie heiligdommen vormden zo de Capitolijnse drie-eenheid.
Voor de trap van de tempel stond het grote Altaar van Jupiter (ara Iovis), waar de offers gehouden werden.
De Tempel voor Jupiter was het eindpunt voor de zegevierende generaals die een triomftocht mochten houden en het was de plaats waar de profetische Sibyllijnse boeken werden bewaard.

“It was Thomas Jefferson who came up with the name Capitol Hill, consciously invoking the famous Temple of Jupiter Optimus Maximus on the Capitoline Hill in ancient Rome.”

temple-of-jupiter-optimus-maximus

                                 Temple of Jupiter Optimus Maximus

Washington DC

Ook belangrijk is, dat  Pierre L’Enfant, (Pierre “Het Kind”) de plannen heeft ontworpen voor de nieuwe Federale stad, en de plek heeft gekozen waar nu het Witte Huis in Amerika staat en dit beschreef als “a pedestal waiting for a monument”. https://en.wikipedia.org/wiki/Capitol_Hill Een beetje ‘insider’ en wakker persoon herkend direct de vrijmetselaars invloed op het ontwerp van deze stad. Zie foto.

1280px-LEnfant_plan-300x244

Voor meer info over “occult DC”  hier nog wat links van diverse video’s:OCCULT DC

U begrijpt al dat dit allemaal geen toeval meer kan zijn, en ik heb niet eens alle overeenkomsten genoemd, maar dat vertel ik op een later tijdstip. To the point…

white_house_800

DC

vat1

AC

We hebben dus AC/DC (nu weet je dus hoe de bekende  rockband aan deze naam komt 😛 ) en dat heeft alles met stroom (current) te maken. Een afgeleide van het woord “current” (stroom) is “currency” (geldeenheid) wat je uitspreekt in het Engels als “Current-Sea” Mocht u zich ooit afgevraagd hebben waarom de bijnaam van het Vaticaan “The Holy See” is.. lijkt me dit nu wel duidelijk, u wordt namelijk door Gnostici gezien als “de Vis die in de zee zwemt” om golfslag op te wekken.

22-06-2016-12-07-05-300x156

Alle wegen leiden naar Rome…
Rome neemt dus je energie af (To ROAM… it all went)

Ik schrijf met opzet ROAM Denk aan Roaming. (afromen) i.p.v Rome, in de Engelse taal klinkt dit exact hetzelfde en dat noemen we HomoPhonic’s.  In een vorige post De Zuilen van Hercules, Twin Towers, Origine van het dollarteken $, en 11…  is al duidelijk dat de Feniciërs (of Phoeniciërs) meer brachten dan enkel handel en taal, zelfs de benaming CAAN in VATI-CAAN.. heeft zijn oorsprong (oersprong) uit die regio. Verder in de post PUSSY POWER van mijn hand is het duidelijk dat het “water” waar feitelijk Plasma mee wordt bedoeld, de grondslag is waarop het hele huidige systeem zijn “rechten” aan ontleent. Alles draait in feite om energie, en alle energie zit 80% belasting op. Aan de pomp, uw elektriciteitsrekening en uw bijdrage.

Geld, stroom, banken…

De opzet tussen de 2 gelijken die zich ver uit elkaar bevinden kan je zien als het opwekken van stroom (current) of als “currency” het geld wat een bank gebruikt.

currenttypes

Zoals je ziet, zijn alle elementen aanwezig

De “current” die tussen beide “vloeit” zijn wij.. de mensheid, onze energie die opgewekt wordt door de “de handjes te laten wapperen” Vloeit met grote getallen naar de ” eigenaar” van deze wereld naar de spreekwoordelijke “Queen Bee” in Engeland. Eigenaar van 80% van de land-MASSA op deze Planeet, en naar de Paus/Pope/PAPA (zowel VATI is afgeleid van het Duitse VATER) waarna het in de “vault” (kluis) beland nadat het is opgewekt.. (VOLT=VAULT)

Waarom u moet betalen als u hier geboren wordt ligt ten grondslag aan het feit dat wij geboren worden in Zonde en in het Engels wordt het dan SIN.. de SINus Wave van ons plaatje.

Het woord “BANK” in deze terminologie staat voor de Bank die aan de oever staat op uw energie op te slaan in de kluis. (VOLT=gecreëerde energie, en gaat in de VAULT)

Het Vaticaan is eigendom van je Spirituele intellect… mocht je die nog hebben..God op aarde… de Paus zit daarom op de “Holy SEA’T”
Nu beseft u ook ineens waar het automerk Seat… zijn oorsprong/oersprong heeft… alles is “connected”…

Heilige drie eenheid

Deze drie vormen “hier” op de Aarde de heilige drie eenheid… want voor hun is het de gouden driehoek.. op AARDE…

City of London (Financieel)

Washington DC (Militair)

Vatican City AC (Religie)

Dome

Natuurlijk zijn er meerdere Dome’s in de wereld zoals de CERN dome etc, maar deze 2 Dome’s zijn voor de Westerse wereld, natuurlijk heb je ook Dome’s voor de Oosterse en Noordelijke en Zuidelijke… het gaat mij even om deze “current/currency flow” duidelijk te maken.

Wat die Dome’s doen kan je hier een idee van opdoen:

Zaak is het baas te worden over uw eigen DOME ipv uw energie te geven aan een KING-DOME.. Zonder E (lectric) in DOME wordt je heel erg DOM en mag je in Utrecht gaan wonen. 😛 

Links: http://ghostsofdc.org/2014/02/11/washington-originally-called-rome/

http://www.genealogy.com/forum/surnames/topics/pope/3903/

 

The U.S. Capitol

It was Thomas Jefferson who came up with the name Capitol Hill, consciously invoking the famous Temple of Jupiter Optimus Maximus on the Capitoline Hill in ancient Rome

The location of the Capitol was chosen by Pierre L’Enfant in his design for the District of Columbia. [3] L’Enfant referred to the hill chosen as the site of the future Congress House as “Jenkins Hill” or “Jenkins Heights”. However, the tract of land had for many years belonged to the Carroll family and was noted in their records of ownership as “New Troy”. (TROJAANS PAARD)

http://en.wikipedia.org/wiki/Capitol_Hill

Jupiter, Saturnus

Saturnus blijft maar terugkomen in de symboliek hier nog een keer:

En waar bevindt Saturnus zich bij die romeinen? Wel op capitol hill (The Campidoglio, or Capitoline Hill, he waar ken ik dat nou nog meer vandaan?)

Meer volgt..stay tuned…

Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland-licentie.

Have a nice day… BL@DE

blade2trans9yo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s