De re-constructie van Stonehenge in 1954?

Update video van 20 maart 2017 

1954-stonehenge_copy3

Wie denkt dat Stonehenge altijd al zo geweest is en zich verwonderde hoe toch deze megalieten op die plek zijn gekomen, zal even van een cultuurshock moeten bekomen. De meeste stenen werden gewoon per vrachtwagen aangeleverd, en een team van ingenieurs uit de jaren 50 hebben dit bouwwerk in zijn huidige staat geconstrueerd. Niet geheel duidelijk is waarom deze geschiedenis vervalsing heeft plaatsgevonden. Maar aangezien we overal in misleid worden is dit niet echt vreemd.

Onderstaande foto’s bewijzen het proces van de bouw/reconstructie van Stonehenge.
Foto’s zijn genomen van 1954 t/m 1958.

1954-stonehenge_copy7

In de oude foto’s,  zien we witte cirkels met vermelding van de locatie voor de te plaatsen  “megalieten”. Dit is de “omvang van het werk” voor bouwers. Soort van lay-out van het te bouwen object van de klant,  in de putjes van het groene, ongerepte gazon zien we kalk. En nee de “Megalieten” zijn niet uit de grond getrokken als wortels, dat is duidelijk te zien aan de foto’s.

Vervolgens  als je de foto’s bekijkt, zie je militaire prikkeldraad rond het gebied, en andere details, die zeggen dat op een bepaald moment in de toekomst de “cyclopische structuur” van de oude Druïden Atlanta-asura-siriyanto-Ariërs werd beschermd omdat dit “gevoelige plaatsen” betrof. Verder zie je de “vertegenwoordigers van de klant” die geen ambtenaar zijn, bouwers, of omwonenden.

Feiten:
1. Voor het eerst in de omgeving van Stonehenge werden militaire oefeningen gehouden in 1898.

2. Vanaf dat moment tot aan de Tweede Wereldoorlog, kocht ministerie van Defensie grote stukken land in het gebied

3. Het Ministerie van Defensie heeft 390 vierkante kilometer (!) In de omgeving van Stonehenge, waarvan sommige plekken permanent zijn gesloten voor publiek.

4. In het verleden, in de omgeving van Stonehenge waren spoorwegen en een militaire luchthaven, beiden werden vervolgens verwijderd (er zijn andere bronnen die beweren dat het militaire vliegveld veel dichterbij was. (op een afstand van een mijl van Stonehenge)

5. In 1943, het dorp Imber (15 kilometer van Stonehenge) en het dorp Par Hinton werden beide ontruimd.

6. 2 mijl ten noorden van Stonehenge ligt Koninklijke School Artillery, die de eigenlijke opnames van 340 houdt (!) Dagen in een jaar

7. 9 kilometer ten zuid-oosten van het militaire vliegveld, ligt het Defence Science and Technology Laboratory, diens werk is voornamelijk geclassificeerd als geheim.

8. Een 17 kilometer ten westen van Stonehenge is een militaire basis en de Air Helicopter luchthaven “Combat Apache”

9. Op het gebied van Stonehenge worden geen agrarische activiteiten uitgevoerd vanwege het gevaar om op een blindganger te lopen. Vanwege dit, zijn de groene weiden rond Stonehenge verworven als wetenschappelijke waarde (Site of Special Scientific Interest) Aangezien deze natuurlijke gras velden in Engeland, als enigste in heel Europa, de laatste zijn die ongerept zijn gebleven1954-stonehenge_copy111

Duidelijk is te zien aan dit schilderij dat de originele stonehenge tussen bergen stond in de buurt van een Kasteel. Op de huidige locatie zie je geen bergen en geen kasteel…

1954-stonehenge_copy112

1954-stonehenge_copy113

Samenvatting:

– Rond Stonehenge blijkt meer als 100 jaar gesloten grondgebied, bewaakt door het leger, bewaakt door militaire vliegtuigen en helikopters.
– Buurtbewoners ontruimd, zelfs tijdens de Tweede Wereldoorlog, onder het mom van een oefening; het dorp kwam onder controle van het leger, tot aan heden bestaat deze situatie.
– Activiteiten rond een groot gebied van Stonehenge is verboden
– Op het grondgebied is er infrastructuur om grootschalige bouw (met inbegrip van luchthavens, spoorlijn), die later werden verwijderd als onnodig bestempeld.
-Misschien was een meer geschikte plaats voor de bouw van Stonehenge moeilijk te vinden.
-Onterecht dat dit monument op de wereld erfgoedlijst staat.

Zoals altijd…

Have a nice day…

BL@DE

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s