ALS CHAOS UITBREEKT…

chaos_quote-720x340

Het is niet een vraag of maar wanneer ons systeem in elkaar dondert. Onze economie wordt nu aan elkaar vast gelogen, het is volledig geplunderd door de elite. Deze zullen bepalen wanneer zij het laten ploffen, of dat er de WO-III vol uitbreekt. Dit moeten we zien te voorkomen.


Nu zijn er vooral in de VS veel mensen die rantsoenen ed hebben aangelegd en bereiden zich voor op overleven. Hier gebeurd niks, men wil het domweg niet weten. Andere komen aan met plannen om een andere politieke partij te beginnen, die het allemaal anders maakt. Dan had je dat m.i. misschien 30 jaar terug moeten doen, ik geef ze weinig kans. Niemand wil er aan dat de economie alleen nog gebakken lucht is en we waarschijnlijk onze oren moeten dichthouden voor het uit elkaar knalt. Nu ben ik niet zo’n voorstander van dit Amerikaanse idee, dat als de pleuris uitbreekt iedereen in zijn loopgraven duikt, en chaos het beeld gaat bepalen. Dat is precies wat de elite zouden willen, ik niet.
Voor mij is dat wel een ding waar ik over nagedacht heb. Want voor mij is duidelijk dat de kans klein is, dat ons voldoende tijd rest om onze samenleving te herstellen, voor ze de economie in elkaar laten knetteren. Zelfs een revolutie zal deze waarschijnlijk niet op tijd zijn, de valse leiders de deur uit trappen, voor we het volledig ineenstorten van ons geld systeem zullen meemaken en alles op zijn gat komt te liggen.
Die chaos gaan de elite gebruiken om rook te maken en er tussen uit te knijpen, terwijl de rest met de brokken zit. misschien zullen ze proberen om nog een schepje er boven op te doen om alles nog erger te maken. Zij zullen er op hopen dat iedereen elkaar bevecht voor het overleven.


Ik voel er echter weinig voor om vreemde die ook alleen maar willen overleven, met een knots de kop in te slaan om bezit/eten te gaan verdedigen. Voor mij is het samen of niet. Het is ook niet nodig om in die chaos weg te zakken.
Wat nodig is is om te begrijpen dat het geld al gebakken lucht was. Het gaat erom wat wij aan energie in de dingen stoppen, waarin we alleen maar bestolen zijn, en m.i. een draak van een systeem hebben opgebouwd dat onze werkelijke waarde en wie we zijn heeft opgeslokt. Misschien moeten we dan wel zeggen opgeruimd staat netjes, en tijd voor een nieuw leven als echt mens.
Daarom is het belangrijk om als de zaak mocht klappen, gelijk de samenleving te mobiliseren om alles over te gaan nemen en de gevestigde orde uit de macht te zetten, bedrijven en infrastructuur over te nemen. weliswaar vervallen alle betalingen, dan gaat alles zonder. Alles is dan aan de samenleving tot nader orde, en dat kan op de juiste tijd dan wel weer bekeken worden, hoe men wil leven, dat wil/hoef ik in mijn eentje ook niet beslissen. Maar van dat moment af is ons overleven samenwerken en de problemen oplossen, inrichten zo als het uitkomt en elkaars hulp en energie zo gebruiken, dat de chaos uitblijft (in slechte zin). Dan hebben we alleen chaos van geven en ontvangen. Waar bij ik overtuigd ben dat zich alles laat oplossen, omdat wij allen onze eigen kwaliteiten hebben, zelfs die we nog niet kende. Het is alleen van belang dat het plan heel snel uitgerold wordt zonder in allerlei discussies te hoeven gaan, maar als gemeenschap snel overschakelen met de duidelijkheid van het plan. De mensen zullen zeker willen helpen, uiteindelijk zijn we sociale wezens, ook al hebben we on vooral tegen elkaar op laten stoken, door deze materialistische concurrentie maatschappij. Iedereen heeft van nature de wil om aan de samenleving bij te dragen ongeacht wat. Die kracht gaan we dan gebruiken. Geven en ontvangen.

Dit idee van economie/geld is de speculatie van onze energie, levens, en onze gezamenlijke wereld waarbij nooit echt rekening gehouden werd met de humane waarden van onze verantwoordelijkheid in het leven, ik heb dit altijd verafschuwd. Men heeft zich hier steeds door laten leiden en wilde het lijden met lange “ij”niet zien, omdat iedereen beter wil zijn/worden als de ander, aangezwengeld door de ware uitbuiter, waarvoor niets genoeg was en controle over alles willen hebben. De bedreiging waar we nu voor staan is de uitkomst van dit alles. Trekken we hier een les uit of moet alles tot de laatste druppel leven uitgezogen worden? Het masker is de laatste jaren aan het vallen waar iedereen kan zien, dat dit ziekelijke idee van economie belangrijker is geworden als leven zelf. Dat is de ware slavernij, de gewetenloosheid van handelen, deze vervloekte speculatie, ons huidige systeem. Wie er niet aan meedoet is de “untermensch”, en denk niet dat het hierbij eindigt, het zal verder gaan en de mens zal als totaal worden overgenomen in transhumanisme ter meerdere glorie van de matrix/elite. Deze slavernij heeft alleen plaats kunnen vinden omdat mensen zich lieten verslaven aan de materialistische hebzucht en zich tegen elkaar laten uitspelen. Je zult je af moeten vragen wiens systeem hier inklapt dat van de elite of dat van ons als mensheid. WIj zagen dit in 2008 al inklappen, maar niet de hebzucht van de elite ging onderuit de samenleving werd ermee nog dieper in het net getrokken van hun uitbuiters, en de weerstand werd alleen verder afgebroken, als ook de humane bedoelde systemen binnen onze samenleving. Graaien was nog nooit zo groot, als ook het lijden toenam.

Paul Helmken

Bedankt namens mij BL@DE

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s