Pussypower, wortel2, Vesica Piscis.

Pussypower, wortel2, Vesica Piscis. Heilige Geometrie.

pussy-power-cover-320x320

Vrouwen hebben het…. “Pussypower” en elke man heeft er wel eens mee te maken gehad. Voor je het weet zit je er middenin en kan je niet goed meer nadenken, want het lijkt magisch een droom.Echter sommige vrouwen gaat het enkel om de PussyPower en trekken vele mannen mee in de diepte van de zee. Maar ook in het dagelijkse leven wat men heeft worden niet enkel mannen, maar ook vrouwen in de zee getrokken door een andere soort van PussyPower, waar de corporaties  graag gebruik van maken en dik geld aan verdienen.

Heilige geometrie:

In de Heilige Geometrie is het symbolisme voor PussyPower een Vesica Piscis in wiskunde wortel 2. Zie onder.

eg3-visca-piscis

Zoals je ziet overlappen de cirkels elkaar en er ontstaat in het midden iets wat lijkt op een vagina. De kracht van het symbool is dat het “genereert” maakt niet uit of het sex, een kind, omzet, of kijkcijfers zijn. Zoals ik u snel duidelijk zal maken met voorbeelden uit de praktijk. Want degenen die dit symbolisme gebruiken weten verdomd goed dat het werkt. Net zoals een vrouw je kan verleiden met hun PussyPower ook zo werkt deze kracht, maar dan op het onderbewustzijn. U gaat geheid onbewust reageren op dat symbool. Impulsief koopgedrag wordt gestimuleerd als het op shopgebied gebruikt wordt. Als het niet zou werken werd het niet zo vaak gebruikt. Verzon men zelf wel iets…

Wat voorbeelden van de Vesica Piscis uit de Praktijk:

visica-piscis-300x109

Chanel_Logo_Wallpaper_nizs0-300x225

C(h)annel, kanaal dus is ook wel “de waterweg”  genoemd het kanaal is uiteraard in het midden.

28-04-2016-10-25-56-300x248.png

Tuurlijk is het heilig dat snap je wel nu, al het leven komt via het water kanaal de wereld in, rechts hetzelfde, het is de reden voor Kerken dit toe te passen in hun gewelven. Dat genereert nageslacht om hun kerken te vullen en de bedel pot. Rechts is natuurlijk verborgen, ik hoop dat u het ziet.

specsavers-300x122

kro-300x169

Nederlandse occultisten weten ook dat het werkt… op zijn kant (KRO/NCRV) ziet u het als een vis, dezelfde vis als dit hieronder wat natuurlijk hetzelfde betekent.

28-04-2016-10-46-20-300x131

Het symbool wordt ook geassocieerd met Venus, en oude afbeeldingen van Christus, en stamt uit de tijd van de oude Pagan Pythagoreaanse tijd, wie de kracht van dit symbool doorkregen en gebruikten in hun leerproces. De Griekse naam die in deze vis staat IXOYE vertaalt Ichthus, betekent dan ook vis.

logo-audi-2012-300x167

Nu u zich bewust bent van PussyPower, zult u het overal gaan zien, tenminste dat mag ik hopen. Eenmaal bewust van Heilige geometrie heeft het een stuk minder vat op u, maar garanties zijn er niet….

Suc6

Have a nice day…

blade2trans9yo-300x37

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s