Lange Nase/Nasa en de 7 nieuwe planeten.

22 februari

Lol had ik het gisteren nog even over de “Seven Rays” komt Nasa vandaag met groot nieuws en ik Quote: ‘Dit is groot nieuws. Er is niet één, maar er zijn zeven aarde achtige planeten gevonden in een stelsel dat niet ver weg staat. Dat betekent ook dat we ze nader kunnen onderzoeken,’ aldus Maria Hjort van het Deense Stellar Astrophysics Centre.” einde Quote…. Helemaal overheen gekeken Nasa? Of neemt u ons weer bij de Lange Nase 😛 U ziet nu wel in hoe nietig u bent? U stelt niks voor er zijn tientallen Aarde’s. Precies zoals ik gister dus voorspelde met welk nieuws Nasa zou komen. Je lacht je Dood. 😛

reer
Astronomen hebben een nieuw planetenstelsel ontdekt met zeven hemellichamen die op de aarde lijken. Drie ervan liggen in de bewoonbare zone met mogelijk vloeibaar water.

P.R. man van Nasa

nase
Het wordt steeds duidelijker hoe fantasierijk men is hahaha
Quote: Het is de Belgische astronoom Michael Gillon die de 4 bijkomende planeten samen met zijn team heeft ontdekt nadat hij de eerste 3 planeten al vorig jaar had waargenomen. Hij gebruikte hiervoor de Transiting Planets and Planetesimals Small Telescope of TRAPPIST in Chili, vandaar de naam van de ster. Die naam is overigens een knipoog naar België want Gillon is verbonden aan de universiteit van Luik.” einde Quote…
Nu brouwen ze in Luik idd een aardig Trapistenbiertje… Proost Gillon! Neem er nog een paar dan zie je steeds meer planeten.  
16832386_1644070949231092_4285927882406556771_n
ima1
Michaël Gillon posing in front of TRAPPIST, a Belgian robotic telescope installed by himself and his Liege colleagues in 2010 in the Chilean Atacama Desert. TRAPPIST is dedicated to the study of planetary systems.  
BL@DE
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s