Geen n’8 door de kr’8 van 8; Golden Age… (Deel 1)

sat

Eerst was er de Golden Age een tijd zonder seizoenen, en de aarde was nog niet 23,4 graden gekanteld. Het was altijd voorjaar in die tijd, en de zwaartekracht was zo ongeveer de helft als die van nu. Dieren planten en mens waren derhalve een stuk groter. (reuzen, dino’s) De eerste zon Saturnus stond voor de huidige zon, Venus en Mars in lijn erachter. Deze keer gaan we het echter hebben over voornamelijk enkel de eerste zon Saturnus) en het symbolisme, symbolisme wat heden dage nog overal ten toon gespreid wordt zonder dat u dat doorheeft.

Het oudste symbool van de eerste zon is dit:

wieleightjz3

Het wordt geschat op zo’n 20000 (twintig duizend) jaar:Suns and Planets in Neolithic Rock Art   De 8 spaken die dit wiel heeft zijn feitelijk de 8 stralen van de eerste zon Saturnus, vanaf de aarde gezien, deze kosmische figuratie heeft heel lang bestaan, hoe lang weet niemand maar vrijwel zeker tot een 11.000 jaar voor Christus. Men zag vanaf aarde dus altijd de eerste zon met 8 licht spaken, welke je heden nog steeds terug vind in bv de vlag van Engeland en op het St. Pietersplein bij het Vaticaan enz enz. (Nu je het weet gaat je het op veel meer plekken zien.)

Flag_of_the_United_Kingdom.svg-300x150 sintpieter2-300x200

Men ziet duidelijk de 8 spaken van Saturnus. De overlappende cirkels, (en het ovaaltje wat dan ontstaat in het midden) noem ik “Pussy Power” en wordt in Heilige Geometrie “Vesica Piskis” genoemd, wiskundig gezien is dat Wortel 2… Lees het Artikel “Pussypower” voor meer info  Maar ik dwaal af.. 😛 

(De oude Soemeriërs (Semieten) noemden deze zon Shamash en bij hen zag die er zo uit:

saturnshamashtt4

Soms ook zo en dan heet die Shamash Ra:

shamashraqr9

Dus een cirkel met punt en nu met schotel eronder (cresent moon), nee dit is niet Venus, niet door elkaar gooien aub) eigenlijk is dit al de transitie van Saturnus als zon naar onze huidige zon eigenlijk loop ik op de zaken vooruit.

Hier nog een keer die transitie maar dan vanuit het Vaticaan gezien en zo zie je hem overal bij die lui:

vaticancollectionwj9

Het kruis bevat de Trinity en dat stelt Venus voor die ons een trucje gaat flikken (veroorzaker van de grote vloed maar dat artikel komt nog).

Waarom altijd die cirkel met punt als symbool? Als ik buiten naar de zon kijk zie ik geen punt in het midden.Waarom zagen zij dat wel?

Wel in die tijd zag men iets heel anders namelijk dit:

marscoverhz8

De grootte lichte “bol” is Saturnus met bijna in het centrum… het oog. Het alziende oog dat is dus de planeet Venus (De groene,  de kleur die islamieten vaak gebruiken in hun vlaggen etc en moskeeën) en die rode “bol’ dat is Mars (vriendje van Rothschild)

Saturnus heb geen ringen! Yep dat klopt die komen later,ik kom daarop terug!

De lichte “bol” is onze “Prince of Darkness” (007) de Egyptenaren noemden hem Seth en die zag er zo uit:

sethjpegho5

Dus die kleuren zijn nu duidelijk, de blauwe kap heeft ook een betekenis (denk aan de kleur van de “blue lodge” van de Vrijmetselarij, de eerste drie graden zijn blauw, de Verenigde Naties, blauw helmen en natuurlijk de kleur van Israël).

Ja, sommige van jullie zien het meteen het zijn de witte,groene en rode draak weet u nog van dat Chinese spelletje? Of de vlag van Wales (Engeland, zie foto)

24335942-de-vlag-van-wales-in-het-verenigd-koninkrijk-de-vlag-bevat-de-rode-draak-van-cadwaladr-koning-van-gw-300x200

Laten we het maar weer over Saturnus hebben,het wiel met acht spaken.

In een later stadium waarin Saturnus werd verdreven van zijn plek in de kosmische configuratie. (de oorzaak daarvan is ook weer een ander artikel op zich. :-P) Waardoor een einde kwam aan de “Golden Age” (De reden waarom Saturnus altijd goudkleurig wordt afgebeeld als je er op googled.. ) En goud is Oranje en “Orange is the new Black… ” de transitie dus…

OITNB-2-300x169 

Tuurlijk laat je dan ook meteen de 4 pilaren zien die “de wereld” dragen…

Afijn, Saturnus ging dus weg, einde Golden Age, einde ACHT, en met die gewelddadige transitie werd Saturnus dus feitelijk een Zwart Oog geslagen, (The Black Eyed Peas) en ging verder onder de naam ” De zwarte Zon”  in Pool zien we dat nog eens fijntjes terug…

8ball-300x214

Dat nummer 8 voor “tijdloos” en “eindeloos” staat werd al duidelijk in mijn post De Zuilen van Hercules . En is natuurlijk omdat er geen tijd nog seizoenen waren toen de 8 lichtspaken heersten in de Golden Age. Nogmaals het was altijd voorjaar. Toen dus ACHT weg was en de aarde door de “oorlog tussen de planeten” gekanteld werd, trokken de planeten langzaam naar de huidige stand en in hun huidige baan. Kwam de zon, die we nu elke dag zien op, en begonnen de seizoenen zoals wij die nu kennen.

Geen ACHT meer dus:

Door geen ACHT meer te hebben, ontstond het woord N’acht, het werd natuurlijk dag en nacht, met de komst van de seizoenen. Maar ook in andere talen vinden we deze gebeurtenis terug in de taal…

Stukje Engels:

In Hebrew, the word for “night” is “lail,” which word seems to be composed of the words “la El,” or “lo El,” which translate as “no El.” So also in Arabic, in which language the word for “night” is “leyla,” composed of “le Eyl,” that is “no El.” In Maltese, “night” is “lejl,” in which the “j” is pronounced “y,” and which also translates as “le El,” that is “no El.”

Given that El is one of the most ancient Near Eastern names for Saturn, the term in question can also be translated as “no Saturn.”
But, in European languages, the word for “night” seems to translate as “no eight.” This can be seen in the following languages:

English: no eight = night.
French: non huit = nuit.
German: nein acht = nacht.
Italian: non otto = notte
Spanish: non oche = noche.
Russian ne vosem’ = noch’
Polish nie osiem = noc
Sanskrit na as.t.a^u = nak
Avestan no^it~ as^ti = xs^ap
Greek ou okto^ = nux
Albanian s’ tete” = nate”
Irish ni ocht = adaig
Welsh ni wyth = nos (NOS, 8 uur journaal) 😉
Lith. ne as^tuoni` = nakti`s
Hittite natta 8 = nekuz

Hey daar komen we een bekende tegen in Wales heet Saturnus NOS!
Goh waar ken ik die nou vandaan.
Na de transitie wordt NOS onze SON en vandaar ACHT uur journaal, en wordt je natuurlijk gegijzeld door Tarik.. of zeg ik nu teveel… 😉

tarik-300x161

 Een Journaal schrijf je natuurlijk op een schip, en beschrijft de “Journey” de reis…

Maar er is meer er is altijd meer; “Night” klinkt als “k’night”, is dat niet toevallig…

Je zou toch niet denken dat oud premier Van Acht……?
Hij heb wel op dezelfde school gestudeerd als Peter Kolvenbach, nee dat is toch wel erg toevallig allemaal…

Ff stapje terug:

Die stairway to heaven (Jacob’s ladder) is de situatie van Saturnus met Venus en Mars ervoor dus voor dat de tijd (seizoenen) er waren.

Hier een afbeelding ervan en die is heel oud:

saturnusstairwaytoheavenev0-231x300 Stairway to Heaven, en Stair=Star.. 😛

Even kort Venus heet voor de Egyptenaren DUAT of DAT. Venus stond voor de eerste zon Saturnus dus automerk DATSUN is ook weer duidelijk.

datsun-300x150

Saturnus zonder acht spaken (no acht is NOACH) en dat heb alles te maken met de grote vloed, maar ik vermeld het vast even.

Deze ook weer occult:

q8logonh7

Die Q stelt de ringen van Saturnus voor die na de oorlog tussen de planeten ontstonden en de acht is duidelijk. Vergeet James bond niet.. en Q… de zeilen vangen wind en is een verwijzing naar de “Prince of power of the Air” of “prince of darkness” Satan/Saturnus… en NOS betekent ook lucht, wat een toevalligheid vandaag…

En ik altijd maar denken dat Q8 staat voor Kjoew-eight = Kuw-ait = Koeweit … 😉

Tot zover… meer volgt..

Have a nice day…

blade2trans9yo-300x37

Met dank aan mijn inspirator Dodeca.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s