Kinderen vertellen zelf over misbruik en doden van baby’s in de Engelse Cult. Deel 4 UPDATE!

635598000960315172

Schijnbaar hebben we ergens met het posten over dit vermeende misbruik van de kinderen een gevoelige snaar geraakt, YMF (yourmindfuckt) kreeg paar dagen geleden al bezoek van de Engelse overheid(zie boven), vandaag zijn alle video’s incl. die op de Google drive verwijderd. Je kan ze dus niet meer bekijken… FOUT! Tuurlijk hebben we backup’s want we wisten dat zit zou gaan gebeuren. Het is de zoveelste poging een en ander aan uw aandacht te onttrekken. Ook de originele video’s op de Google drive en YouTube zijn gedeletet.

Sabine McNeill
London, United Kingdom die een petitie had opgezet om de kinderen weer naar de Russische moeder te krijgen daarvoor is inmiddels een arrestatiebevel voor uitgevaardigd. Inmiddels zijn er al over de 10.000 mensen die deze petitie hebben getekend en YMF verzoekt ieder die de onderste steen boven wil hebben in deze zaak dat ook te doen.
635599785538017719
We zouden er begrip voor kunnen hebben dat de video’s online werden gehaald als er enige ‘gore” in de video’s zou zitten maar dit is niet het geval. Het ziet er naar uit dat een en ander zo vlug mogelijk de doofpot in moet verdwijnen. Derhalve blijven we deze zaak nauwlettend volgen….
PS:Wie de video’s (inmiddels samengevoegd) nog niet gezien heeft kan deze bekijken hier
Have a nice day… BL@DE
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s