Gesprek Rechtbank Maastricht (MAL, Maritieme Wet)

Volkstribunaal Der Lage Landen

Gepubliceerd op 6 dec. 2014
Een gesprek dat Casper gudf Rutten heeft gehad met de president van de rechtbank Maastricht, dhr. P.E.W.C. Pulles naar aanleiding van een kennisgeving aan de rechtbank dat zij mensenrechten schendt. Dhr. Pulles ziet geen mogelijkheid om mensenrechten te respecteren binnen de Staat der Nederlanden.

Onze ouders, geven ons een naam en GEVEN-ons-AAN / DOEN aanGIFTe  bij de gemeente , waar we worden geregistreerd.Wat er feitelijk gebeurt is dat ONZE NAAM een WETTELIJKE NAAM is geworden, we zijn een geregistreerde PERSOON geworden, aan de hand waarvan een NATUURLIJKE PERSOON wordt gecreëerd.
Wat de gemeente aan de ouders verzuimt om te vertellen is dat door aanGIFTe, de NAAM (persoonsgegevens in combinatie met de geboortedatum en -plaats etc.) via een GIFT eigendom is geworden van DE KROON. (voor G.I.F.T. zie voetnoot 1)
Er wordt een geboorteakte gecreëerd: Het “ERFZONDECONTRACT”. De NAAM waarvan je denkt/claimt dat deze van jou is, is NIET jouw creatie.
Je “aangenomen NAAM” is een creatie van je ouders/familieleden/adoptieouders, NIET VAN JOU.
Het is een originele creatie van iemand anders, die op haar beurt geregistreerd werd en dus in eigendom overgegeven is aan de KROON CORPORATIE, net zoals hierboven beschreven.
Door dit bedrog was en is JE ZIEL letterlijk onderworpen aan slavernij, op basis waarvan alle GELD/SCHULD wordt gecreëerd. Er wordt een waarde (schuld) aan je geboorteakte gehangen (als onderpand voor staatsleningen), gebaseerd op alle toekomstige inkomsten uit BELASTINGEN/LENINGEN/SCHULDEN die een kind verwacht wordt te betalen, zolang we deel uitmaken van dit bedrog tegen de mensheid.Gebruik van de wettelijke naam is fraude.
De WETTELIJKE NAAM / NATUURLIJKE PERSOON is via registratie opgenomen binnen HET SYSTEEM, een “fictieve wereld” van papier en contracten, waarbinnen het mogelijk is om te handelen en winst te behalen (profiteren, commercie) etc. allegorisch de Hoer van Babylon genaamd.
Dit systeem HOEF je echter niet te gebruiken, maar als je er aan wil deelnemen dan dien je een WETTELIJKE NAAM te gebruiken. De meesten van ons doen dat, omdat we willen profiteren van het systeem (of onwetend zijn) !
Zoals gezegd, die WETTELIJKE NAAM is eigendom van DE KROON, dus als je die naam gebruikt en deelneemt aan het systeem, dan pleeg je schending van COPYRIGHT (zie voetnoot 2) én je pleegt FRAUDE, omdat je een NAAM gebruikt die NIET van jou is én je doet je voor als iets wat je niet bent (personificatie van andermans naam/natuurlijke persoon). De overheid dwingt je NIET om die NAAM te gebruiken, je moet daar zelf voor kiezen. Maar als je dat doet zonder toestemming van de KROON dan pleeg je diefstal. Als je instemt een WETTELIJKE NAAM te hebben/zijn, dan is dit een CONTRACT met DE KROON !  (Mensen die denken dat ze geen belasting hoeven te betalen omdat ze geen contract hebben met de staat lullen dus uit hun nek, wanneer ze wel de wettelijke naam gebruiken in het dagelijks verkeer)
Je kiest er zelf eigenmachtig voor om aan de hand van de GEBOORTEAKTE een IDENTITEITSBEWIJS te laten maken of een BANKREKENING te openen. Daaruit blijkt intentie om fraude te plegen, ook al ben je er niet van op de hoogte dat je dat doet.
De geboorteakte is echter geen bewijs van IDENTITEIT (dit staat uitdrukkelijk op veel internationale birthcertificates), dus ook op die wijze pleeg je FRAUDE.
Je kiest er zelf voor om in FRAUDE en ONEER te leven ! Dit gaat diep en heeft zeer ernstige consequenties.Heel goed gevonden door Casper dat ministeries, rechtbanken, politie etc zijn geregistreerd bij de KvK. Het is duidelijk dat dit soort organisaties onderdeel zijn van het systeem van Babylon en alleen gaan over commercie, NIET over rechtspraak, aangezien iemand die met een wettelijke naam de rechtzaal betreedt al DIRECT in oneer is.
Bartholomeus Clever
mcscorpio1 (Casper)Lol dat een rechter niet eens weet dat de elk politiebureau een eigen kvk nr heeft 🙂 Zo gegoogeld dhr Bulles 😉
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s