AC/DC Current… en hoe het werkt in de wereld… (deel 2)

We zitten in de eindtijd wat dat betreft het Zodiac “wieltje” is weer voor de helft rond (CA. 12.580 Jaar), en dat merk je… oorlog destructie demotivatie enz. De negatieve invloed op de mens is duidelijk “voelbaar”. Zoals ik recent heb vertelt (Deel 1) is alles elektrisch… ook wij.. de “SINE-wave” is momenteel negatief. SINe=SIN=TIME… Derhalve is volgens de kerk iedereen geboren in Zonde (SINe) dus.. en hun vinden dan ook maar dat je de CELL-FEE (de Selfie,waarin je jezelf fotografeert is hier een v.b. van) moet betalen.. in de vorm van energie die je met je handen opwerkt.. en je spirituele energie…

Sine Wave Diagram 2

Hier op aarde is in feite een kopie van het grote wieltje met het verschil dat het hier sneller gaat dan in het Universum. Waar het grote rad van “fortunia” bepaald hoe bewust de 98% is. Derhalve was het mogelijk voor een kleine groep verlichten (Illuminatie) de hele mensheid onder de knoet te houden..

Doordat de Phonetians en de bevolking uit Caan… vandaar VatiCAAN… die woonden op de 33e graad van deze planeet, de taal hebben veranderd (Toren van Babel) , met een Fonetische klanktabel… is het makkelijk iedereen te misleiden… het onder en bovenbewustzijn is immers gescheiden geraakt… en is recent wetenschappelijk bewezen, zie 1 van mijn posten. Wat u zegt in het dagelijks leven is helemaal niet wat u bedoeld te zeggen, maar u spreekt het wel uit. U moet begrijpen dat de klank van het woord een bepaalde frequentie oproept, een z.g golf… (Waveform) waar uw onderbewustzijn dus wel degelijk op reageert. En dus onbedoelde gevolgen kan hebben.

Hoe dit tot stand heeft kunnen komen, en hoe die golfvormen u aanzetten tot acties die u denkt zelf genomen te hebben, volgt later…

Door die slinkse wijze doet iedereen in feite door taal te gebruiken aan zelf programmering.. of men moet toegang hebben tot het onderbewustzijn.. want als onder en boven bewustzijn 1 worden.. weet degene namelijk direct dat iemand hem iets wil laten doen waar, degene die bewust is niet in zou trappen.

Voornamelijk is kennis NU de sleutel (KEY) om het slot te openen naar onder en boven bewustzijn, en dit vergt veel tijd, inzet en wilskracht… lukt het u die staat te bereiken dan wordt denken weten, en heeft men geen last meer van de dualiteit.. Geen individueel (IN-DIVIDE-DUAL) mens meer… u kunt zich dan rekenen tot de verlichten. (illuminatie)
Dan wordt denken… Weten…

Je kan er letterlijk ook op wachten… dan hoef niet aan jezelf te werken, het Komisch wieltje draait en draait… .

Quote:Now if your whole body is full of light, with no part of it in darkness, it will be as full of light as when a lamp gives you light with its rays.”

De i (I) in het engelse alfabet wordt fonetisch uitgesproken als EYE… dit moet u even onthouden voor het onderstaande voorbeeld.

iamthe greatist ali

iamali

Get the Genie out of the LAM13, then you will say ..I AM ALL EYE

Open Your Third Eye

Ik gebruik de B als een 13 omdat als men de 1 en de 3 samenvoegt men de B krijgt, dit heeft een esoterische betekenis.  Het getal 13 en 33 wordt door veel groepen zoals Vrijmetselaars, Satanisten, Jezuiten enz enz gebruikt. Zie onder.

COVERTHEMARKOFTHEBEAST

Genoeg stof om over na te denken, voor dit deel zit het erop. In deel 3 ga ik uit de doeken doen wie nu werkelijk het beest is waarin in de Bijbel  over gesproken wordt en zal dieper ingaan op het nummer 666. Er is nog veel te vertellen.

BL@DE

Ook op dit deel zitten copyright rechten en mag niet zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen, natuurlijk niet op de gebruikte foto’s en illustraties.

Creative Commons-Licentie
Dit werk valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-GelijkDelen 3.0 Nederland-licentie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s