De boeg klieft door het water=Maritime Admiltary Law (MAL)

teletext MAL

Hier zien we de boeg tussen de torens. (zie logo onder) De torens komen voort uit de vuurvogel/wapen van Zeus  (Jupiter) ook wel plasma ontladingen, het zijn de kosmische pilaren en die vertegenwoordigen de wet van de stroom ook wel currency genoemd.Een andere betekenis van van WET VAN HET WATER  is de WET VAN BANKIEREN oftewel law of banking en dat is de Maritime Admiltary Law. (MAL)

300px-USS_New_York_in_the_Hudson_River_200911

New York in the Hudson River on 2 November 2009

De ZEVEN stralen (van het Logo en Lady Liberty) stellen de zeven zeeën voor.

Het is Lady Liberty (Venus ,Minerva, Astarthe, Astoreth, Isis, Diana, Astor, Palas, Athena, enz, enz) die de zeven zeeën beheerst en ruled want het waren haar aanvallen met haar speer (plasma ontladingen) tegen de absu (zeven zeeën/ringen van de aarde), yep net zulke ringen als bij Saturnus want dat had de aarde).

Deze dame werd ook Britania… genoemd die met haar speer de ringen vernietigde (op een na en dat was de apep  je weet wel van Peppie en Cocky, hoezo cockring?)

Britney Spears shakes here Shakespeare and then she ruled the waves/absu/zeven zeeën.

Uw ziet op de crest de zee omringt door de lauwerkrans wat de overheersing van de zeeën voorstelt het is zo eenvoudig en zo recht voor je smoel maar als je het nu nog niet snapt …

Dus de zeven stralen van de zon moge ook weer duidelijk zijn en die heb Lady Liberty natuurlijk ook op haar hoofd want ze ruled the waves:

USS new York

ohja.. de zwarte ring is afgezet door the golden fringe en dat benne de Maritime Admiltary Law.

US-Flag

door Dodeca op 02 nov 2009 (Aanvullingen en uitgedodeca’d door BL@DE)

Ik heb aan de bewoording van de door mij gerespecteerde Dodeca niets veranderd, enkel duidelijker gemaakt wat er bedoeld wordt. Op YMF (yourmindfuckt) is het artikel “Hoe u tot slaaf bent gemaakt” een uiteenzetting van deze wet ” De wet van de Zee) ook wel MAL of Admirality Law genoemd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s