Willem Middelkoop: Patronen van Bedrog

middelkoop-goud

Patronen van Bedrog – “niets is wat het lijkt” (VIDEO)

In samenwerking met Studium Generale TU Delft heeft Willem Middelkoop op 10 november een bijzondere avondvullende presentatie gegeven waarin hij aan de hand van Youtube fragmenten liet zien dat vrijwel niets in de wereld is wat het in de massamedia lijkt te zijn. In de huidige wereld van spin-doctors en voorlichters is de Main Stream Media voornamelijk gevuld met ‘nieuws’ dat op een of andere manier is gefabriceerd.

Voor het werkelijke verhaal voert Middelkoop ons langs allesbepalende momenten in de wereldgeschiedenis. Van de ondekking van Amerika door de Chinezen 100 jaar voor Columbus, tot waarom de VS op 11 september 2001 een ‘New Pearl Harbour’ nodig hadden om oorlogen te rechtvaardigen die voornamelijk om olie gaan. Hoe geld uit het niets wordt gecreëerd om alleen de bankiers nog rijker te maken.

Hoe vrijwel alle grote oorlogen met zogenaamde ‘false flags’ worden gestart, en hoe de Oekraine en MH17 in dat plaatje kunnen passen. Ook onthult hij de achtergronden van het Amerikaanse Ebola-patent. Grote bedrijven blijken achter de schermen de wereld te regeren in plaats van ‘democratisch’ gekozen regeringen.

Willem Middelkoop, oud-beurscommentator en bekend van zijn juiste voorspellingen over de crisis en economie bij DWDD en Pauw&Witteman, zal aantonen dat veel van de echt belangrijke verhalen verborgen blijven. Door het gebruik van veel videofragmenten was dit een bijzondere spannende avond voor iedereen met interesse in geld, olie, macht en controle.

Deel 1:

Op verzoek van de spreker is alleen het eerste deel van de avond beschikbaar.

Advertenties

Een Reactie op “Willem Middelkoop: Patronen van Bedrog

 1. Me zoon, waarmee ik geen contact mocht hebben van dit land, vertelde me eens over Middelkoop als een belangrijke publicist. Middelkoop ging me ook eens volgen op Twitter. Misschien dat er iets is dan, maar ik begrijp echt niet waar die man goed voor is. GELD GELD GELD denk ik erbij, waarbij dan te vermelden dat mijn zoon dankzij de censuur op mijn persoon door zijn moeder is geïndoctrineerd met SP GELD GELD GELD aanbidding. Meestal zeg ik tegen de SP antisemieten, Hitler zou ook SP gestemd hebben, want Adolf Hitler was lijsttrekker dan de Duitse Socialistische partij, de NSDAP. Leuk dat ze dan lachen, maar ik zou janken en stoppen met de SP te steunen na dergelijke informatie.

  Op Twitter zeiden ze tegen mij, “kom naar die presentatie van Willem Middelkoop”.
  Ik begrijp niet waarom. Alle respect verder voor de man, hij heeft mij nooit kwaad gedaan, maar ook dit weer komt op mij over als volstrekt onbelangrijke brood en spelen. Brood en spelen is een romanistische doctrine voor bestuur. Het enige wat informatief is, dat is informatie over romanisme.

  Geld is in wezen roomse administratie.
  Aflaten voor bijgeloof, spionage op bezigheden, manipuleren van arbeid.
  Niet gedekt door zilver in Nederland sinds 1971.
  Misschien dat voor 1971 een voordracht over geld nog enige informatie zou zijn, maar wat bezielt mensen toch om zoveel tijd te verspillen aan discussies over de aflaten van Rome?
  U mag mij dat vertellen, want ik kan het niet verklaren dan GELD GELD GELD.
  Absolute Rooms Katholieke achterlijkheid.

  Het enige wat me dit aar interesseerde dit jaar om te bezoeken, was een pro-Israël demonstratie in Amsterdam. Joden zijn meestal toffe lui, dus was ik leuke mensen tegen gekomen, met voor mij een oprechte steun aan het thema, tegen de papen, pro-Israël. Het Vaticaan was het laatste land dat Israël erkende als een staat, Palestina is hoe de Romeinen dat gebied al 2000 noemen, de Katholieken proberen al jaren alle Joden uit te moorden. Een eer te mogen sterven met de woorden “Blijf van onze Joden af, over mijn lijk!” Maar de demonstratie werd afgelast vanwege politiestaat doctrine van de Amsterdammers. Dus ik mocht mijn leven niet offeren voor Israël. Misschien toch positief dan, dat de Joden dan nog vrienden hebben in dit land.

  Heer Middelkoop komt me over als een sympathieke man.
  Maar dit is Brood en spelen, is uw geest is geneukt?
  Die man zou niet eens de waarheid kunnen vertellen in dergelijke voordrachten, als zelfs al een pro-Israël demonstratie wordt afgelast vanwege onveiligheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s